Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας του site μας. Μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προιόντα μας, καθώς και να κάνετε online παραγγελίες.

Η πραγματοποίηση των online παραγγελιών, μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

1)Χωρίς εγγραφή: Επιλέγετε τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν, πατώντας το κουμπί "Αγορά" στην σελίδα του εκάστοτε προιόντος και τροποποιώντας την ποσότητα στο επόμενο βήμα. Τέλος συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και μόλις γίνει η καταχώρηση της παραγγελίας, θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την επιβεβαίωση των στοιχείων της παραγγελίας.

2)Με εγγραφή και είσοδο στο site: Πατώντας "Εγγραφή", στο πάνω δεξιά μέρος του site, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο site μας, καταχωρώντας τα στοιχεία σας, έτσι ωστε να μην χρειάζεται να τα καταχωρείτε κάθε φορά μετά την πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Όπως και στην πρώτη περίπτωση, θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να προχωρήσουμε στην επιβεβαίωση των στοιχείων της παραγγελίας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση. 

Οι τρόποι επικοινωνίας μαζί μας εμφανίζονται στο τμήμα "Επικοινωνία" του site, καθώς και η ακριβής τοποθεσία της έδρας μας.